Over mij

Advies waterkwaliteit en ecologie

Bart Reeze

Mijn naam is Bart Reeze en ik ben op 1 maart 2014 gestart als zelfstandig ondernemer. Ik adviseer  waterbeheerders en andere organisaties in de ‘waterwereld’ op het gebied van waterkwaliteit en ecologie. Dit doe ik vanuit een fascinatie voor stromend en helder water.

Ik heb zowel bij overheden als in het bedrijfsleven gewerkt en combineer graag het beste van beide werelden: zakelijk werkend vanuit het algemeen belang. Als zelfstandig ondernemer kan ik de kwaliteit bieden die ik graag lever tegen een gunstig tarief.

Mijn voornaamste expertisevelden zijn ecologisch herstel van beken en rivieren, meren en plassen, de EU-Kaderrichtlijn Water (doelstellingen en maatregelen), monitoring en evaluatie en projectleiding.

Op mijn website kunt u alvast een indicatie krijgen wat ik voor u kan betekenen. Daarnaast heb ik enkele interessante LINKS opgenomen en enkele tips voor het krijgen en houden van helder water in uw eigen tuinVIJVER. In het menu CONTACT kunt u eventueel uw vraag of gegevens achterlaten. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik denk en werk graag met u mee!